fbpx
Zonnepanelen op de Gereformeerde kerk in Den Bommel

Bluehome heeft de opdracht gekregen naar een voorselectie van verschillende lokale partijen. Het bestuur van de Gereformeerde kerk in Den Bommel heeft de prijs en kwaliteit afgewogen en Bluehome uit Oud Beijerland de opdracht verstrekt.

“Bij de voorselectie van de verschillende aanbieders werd Bluehome uit Oud Beijerland diverse keren aanbevolen tevens hebben zij positieve referenties op ons eiland. Zo heeft Bluehome ook de Gereformeerde Kerk in Ooltgensplaat op de Zuid Achterweg voorzien van zonnepanelen naar volle tevredenheid van het bestuur. Mede door deze referenties hebben we Bluehome gevraagd een prijs in te dienen. Na alle offertes te hebben bekeken heeft het bestuur Bluehome de opdracht voor het plaatsen van 45 zonnepanelen gegund”.

Jaco Mooijaart

Gereformeerde kerk in Den Bommel

De 45 zonnepanelen hebben een vermogen van 11.700 WP wat neerkomt op 9.504 kWh per jaar.

Jaco Mooijaart:“Inmiddels heeft de installatie van de zonnepanelen plaats gevonden en voorziet het kerkelijk gebouw uit 1890 in haar eigen stroom behoefte. We zijn ook erg tevreden over het eindresultaat. Ondanks het oude gebouw waar in de loop der jaren zetting in het dak is ontstaan heeft Bluehome ervoor gezorgd dat de zonnepanelen zeer strak op het dak zijn gemonteerd. We willen Bluehome dan ook bedanken voor het mooie eind resultaat en bevelen Bluehome dan ook zeker bij u aan”.