fbpx

Onze partners

Om u van het juiste advies te voorzien en van een optimale dienstverlening werkt Bluehome samen met verschillende partners.

A&B Electrotechniek B.V.

A&B Electrotechniek in Zuid-Beijerland is al bijna 25 jaar actief op het gebied van elektrotechniek. In deze jaren heeft het vakgebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt en A&B is meegegroeid tot een allround installatiepartner. A&B realiseert projecten die uiteenlopen van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, tot scholen, bejaardencentra, verzorgingstehuizen en sport- en recreatiebedrijven. In de afgelopen jaren hebben Bluehome en A&B een goede verstandshouding en een fijne samenwerking opgebouwd. Voor uw elektrawerk omtrent de zonnepanelen komt A&B graag bij u langs om dit in orde te maken.

Barth Installatietechniek B.V.

Barth Installatietechniek is een familiebedrijf, opgericht in 1931 en gevestigd in ‘s-Gravendeel. Inmiddels is deze partij uitgegroeid tot niet alleen een betrouwbare, maar ook een veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties. Barth Installatietechniek houdt zich nauwgezet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groene energie en is daarmee de perfecte partner voor Bluehome om grote projecten omtrent zonnepanelen te realiseren.

Fischer Benelux B.V.

Fischer is een internationaal familiebedrijf opgericht in 1948. De ondernemingsgroep is actief in 43 landen en hebben 4.150 medewerkers wereldwijd.
De kern en het zwaartepunt van fischer wordt gevormd door de divisie Befestigungssystemen. Met meer dan 14.000 artikelen bieden zij voor elk bevestigingsprobleem een oplossing en zijn daarmee de ideale partner voor Bluehome.

Van Dijk Duurzaam

In januari 2019 is Van Dijk Duurzaam gelanceerd als aparte BV van Van Dijk Techniek. De laatste tijd groeien de duurzame activiteiten hard. Duurzaamheid is, naast veiligheid en gemak, een belangrijke pijler voor ze. Van Dijk Duurzaam richt zich op de elektrische installaties voor bedrijven, particulieren, aannemers en wooncorporaties. Ze trekken kabels, plaatsen groepenkasten en zonnepanelen, installeren sfeervolle LED verlichting en zorgen voor de bijbehorende schakelaars en stopcontacten. Ook zijn ze er voor het onderhoud en de reparaties.  We werken al een aantal jaar samen en voeren voor ons o.a. elektrotechnische werkzaamheden uit.

Schipper & Zn. Electrotechniek B.V.

Schipper & Zn. Electrotechniek bv voert al meer dan tachtig jaar alle voorkomende elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouwprojecten. Schippert opereert voornamelijk in de Randstad en Zeeland en dit tot volle tevredenheid van de klanten. Jaarlijks voorzien zij zo’n 2300 woningen van elektrische installaties.

De Vos Financiële Diensten B.V.

De Vos financiële diensten BV is gespecialiseerd in de begeleiding van financieringsaanvragen en beschikt over een breed fundament van kennis en ervaring. Bluehome is in staat om samen met de Vos financiële diensten BV u volledig te ontzorgen op het gebied van subsidie, btw-afhandeling en overige financieringsvragen.

Nebiprofa

Nebiprofa, opgericht in 1942, is fabrikant en leverancier van totaalconcepten voor duurzame dakconcepten. In samenwerking met Nebiprofa kunnen wij als Bluehome ervoor zorgen dat u het juiste dakadvies krijgt en de perfecte installatie voor uw energiedak.