fbpx
Volledig geïntegreerd zonnedak op Goeree – Overflakkee

Mooi voorbeeld van hoe het ook kan, volledig geïntegreerd zonnedak geplaatst op renovatiewoningen in Stad a/h Haringvliet.

Bluehome heeft onlangs 102 zonnepanelen geplaatst in opdracht van; Van Rennes elektrotechniek & installatietechnieken Woongoed GOop 10 appartementen in Stad a/h Haringvliet.

Deze zonnepanelen zijn samen goed voor een vermogen van 27030 WPen hebben een verwachte opbrengst van 23245 kWhper jaar.

Bij Bluehome werken we alleen met zonnepanelen van de beste kwaliteit. Daarom kiezen we bij dit project voor zonnepanelen van JA Solar. Het rendement op deze zonnepanelen is al gauw meer dan 15%. Dit gecombineerd met de snelle terugverdientijd, maakt investeren in zonnepanelen een uitstekende keuze. De JA Solar zonne-energiesystemen leveren een positieve vermogenstolerantie van 0-5Wp met 10 jaar fabrieksgarantie en een een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar.

Daarnaast hebben wij gekozen voor de Soladinweb 2200 omvormer van Mastervolt. De Soladin WEB is een Nederlands kwaliteitsproduct van Mastervolt. Meer dan twintig jaar ervaring met zonne-energie staat garant voor een jarenlange probleemloze werking.

Wij danken Van Rennes elektrotechniek & installatietechniek en Woongoed GO voor het vertrouwen in onze organisatie en ons product.

Bent u geïnteresseerd in welke voordelen de aanschaf van zonnepanelen voor u als particulier of zakelijk kunnen opleveren?