fbpx
Let op: Er zijn gewijzigde voorwaarden voor het aanvragen van een SDE+ subsidie.

Wilt u een SDE+ subsidie aanvragen? Let dan op want er zijn gewijzigde voorwaarden. Minister Wiebes wil in de SDE+ najaarsronde 2019 een extra voorwaarde opnemen voor elektriciteitsproducenten. De netbeheerder zal eerst moeten inventariseren of uw locatie aangesloten kan worden op het net. U komt in aanmerking voor een SDE+ subsidie als u een aansluiting heeft van meer dan 3X80A.  Deze  inventarisatie zal u bij de aanvraag in moeten dienen.

De reden van deze gewijzigde voorwaarden zijn dat er in verschillende delen van Nederland het elektriciteitsnet onder druk staat.  Om toekomstige problemen te ondervangen hebben ze deze regelgeving gewijzigd.

U zult bij uw netbeheerder deze inventarisatie moeten aanvragen. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Dan kunt u dat hier opzoeken: www.eancodeboek.nl.

De SDE+ subsidie is een zeer aantrekkelijke subsidie voor ondernemers waarmee u tussen de 70 en 75% van uw investering afdekt. Wij kunnen ook voor u de SDE subsidie aanvraag en inventarisatie uit handen nemen. De aanvragen dienen eind oktober binnen te zijn bij de RVO dus wees er tijdig bij!

Meer informatie over de SDE subsidie vindt u hier en op de website van de RVO.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een SDE+ subsidie aanvragen?