fbpx
Kwaliteit loont

uurzaam investeren betekent voor Bluehome duurzaam in de ruimste zin van het woord.
Doordat er zo veel verschillende aanbieders op een nieuwe markt komen is het soms lastig voor de klant om tot een beslissing te komen. Elke aanbieder zegt immers de beste zonnepanelen en bijbehorende materialen te verkopen en de beste service te verlenen.
Echter normen en wetgeving worden soms genegeerd met alle risico’s van dien. Zo is bijvoorbeeld het aarden van het frame verplicht, maar dit wordt bijna nooit gedaan. Ook zien we steeds meer installaties op drijfgebouwen waarbij een bliksem afleidingssysteem is gemonteerd. Dit wordt vaak verplicht door de verzekeraar en is een kostbare installatie. Maar als dan vervolgens de zonnepanelen geplaatst worden, wordt het bliksem afleidingssysteem vergeten en de zonnepanelen niet geïntegreerd waardoor de werking van het systeem kan falen en de verzekeraar bij schade niet uit zal keren. Wanneer u investeert in zonnepanelen is dit een investering voor wellicht 25 jaar en zoals u begrijpt wordt investering in kwaliteit wordt op den duur beloond.

Ons advies
Inmiddels heeft Bluehome alweer ruim acht jaar ervaring en geleerd dat kwalitatief goede producten in combinatie met een goede afstemming het hoogste rendement geeft over de jaren. Laat u goed informeren en kies voor een in uw situatie duurzame installatie. Een goede afstemming tussen product en object levert u op lange termijn het hoogste rendement. Kies voor producten van producenten die de lange garantieperiode kunnen waarborgen en vraag naar referenties van de aanbieder en de ervaringen die zij hebben. Investeren in duurzame energie loont en kan u een hoog en stabiel rendement opleveren: voor particulieren zelfs vanaf 12% rendement.
Bij bedrijven hangt het af van verschillende factoren, vanaf het aanpassen van bestaande elektriciteitsinstallaties of toepasbaarheid van de verschillende faciliteiten is het mogelijk de investering vanaf vijf jaar terug te verdienen.

Bent u geïnteresseerd in welke voordelen de aanschaf van zonnepanelen voor u als particulier of zakelijk kunnen opleveren?